Fragt og levering

Ja, det kan du.

Ved mindre pakker leveret med GLS: 

Du kan følge din pakke på GLS Track & Trace https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke.html ved at indtaste det pakkenummer, som du får oplyst i e-mailen fra vores lager. Denne mail modtager du, så snart varen er afsendt fra vores hovedlager. 

Ved produkter leveret på palle af fragtmand:  

Du kan følge din ordre som leveres med fragtmand, ved at kontakte vores kundeservice. De kan oplyse dig om referencenummret til at følge forsendelsen hos www.dachser.dk. 

Kontakt os her

Nej, vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde ind- og opbæring i forbindelse med levering med fragtmand i øjeblikket. 

Det er ikke muligt at vælge leveringstidspunkt inde i vores webshop. Vi leverer hurtigst muligt ud fra lagerstatus.

Ønsker du at udskyde leveringstidspunkt, skal du derfor kontakte os på forhånd på e-mail, så laver vi en manuel ordre i samarbejde med dig og venter med at sende den til det ønskede leveringstidspunkt.

Du kan med fordel sende os links til eller billeder af de ønskede produkter samt din adresse og dit telefonnummer, så kan vi lettere oprette ordren og sende dig et betalingslink.

Ja, du får besked inden din ordre bliver leveret. Vi anvender GLS ved mindre postpakker og fragtmand (DACHSER) ved ordrer, som skal leveres på palle. På din ordrebekræftelse under “Levering” kan du se, hvordan din ordre bliver leveret.  

Ved levering med GLS:  

Når ordren er afsendt, vil du modtage en e-mail fra vores lager med et pakkenummer. Dette nummer kan du bruge til at følge din pakke hos GLS:  

GLS Track & Trace https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke.html 

Du vil modtage en SMS/e-mail, når pakken er klar til afhentning. Pakken leveres til nærmeste GLS Pakkeshop. 

Leveringstiden er 2-6 hverdage.  

Ved levering med DACHSER: 

Du får først besked om leveringsdato, når din ordre er ankommet til dit lokale DACHSER-depot i Danmark. De kontakter dig på e-mail eller telefon dagen før deres planlagte levering. Her har du mulighed for at bekræfte datoen eller ændre den efter dit behov.

Leveringstiden er 4-6 hverdage.  

Når dine varer bliver leveret med fragtmand, så kommer de godt indpakket på en palle, som bliver sat ved din kantsten eller tilsvarende.  

Chaufføren skal ikke, og har heller ikke mulighed for, at tage pallen med igen. Det er dit ansvar at bortskaffe pallen igen efter de lokale regler.  

Dette er også beskrevet i vores handelsbetingelser, som man skal acceptere for at gennemføre ordren.

Hvis du ønsker at ændre leveringsadressen, så skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice. Hav dit ordrenummer klar. Det finder du øverst på din ordrebekræftelse.  

Ofte kan vi nå at ændre leveringsadressen på varer, der skal sendes med fragtmand. Også selvom varen er undervejs.  

Ved mindre pakker som sendes med GLS, skal vi nå at lave ændringen inden ordren sendes til pakning. Det vil sige samme hverdag, som du har lavet ordren.  

Er du sent ude, så kontakt os alligevel, så kan vi hjælpe med at finde en løsning.  

Kontakt os her

GLS

Ordrer som kan leveres med postpakke gennem GLS koster 69 kr. Gratis fragt ved køb over 499,-. Pakken bliver leveret til nærmeste GLS Pakkeshop. 

Fragtmand

Større og tungere ordrer leveres på en palle med fragtmand. Pallen afleveres ved kantstenen til din adresse. Her koster fragt 499 kr. Gratis fragt ved køb over 4.999,-.

Nogle møbler, eller dele til møbler, har en længde, vægt eller form, der gør, at vi leverer dem med fragtmand, selvom en palle umiddelbart virker for stor til produktet. Det gør vi, fordi produktet ikke overholder de krav GLS har til dimensioner, men også for at beskytte produktet bedst muligt under transporten.  

Fragten bliver automatisk udregnet efter indholdet i din kurv i webshoppen. 

Vi leverer til alle brofaste øer og således ikke til Færøerne og Grønland. 

Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt vores kundeservice og forhør dig om mulighederne. 

Vores leveringstid er 2-6 hverdage. Vi benytter os af to forskellige leveringsfirmaer afhængigt af pakkens størrelse.  

Ved mindre pakker anvender vi GLS: 

Mindre postpakker sendes afsted fra vores hovedlager med GLS. Leveringstiden er 2-6 hverdage. Pakken leveres til nærmeste GLS Pakkeshop.  

Når ordren er afsendt, vil du modtage en e-mail fra vores lager med et pakkenummer. Dette nummer kan du bruge til at følge din pakke hos GLS:  

GLS Track & Trace https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke.html 

Du vil modtage en SMS/e-mail, når pakken er klar til afhentning i nærmeste GLS Pakkeshop. 

Ved større eller lange pakker, leverer vi med fragtmand (DACHSER): 

Ved større pakker eller lange pakker, som kræver levering på palle, leverer vi med DACHSER. Leveringstiden er 4-6 hverdage.  

Når pallen er ankommet til dit lokale DACHSR-depot, kontakter de dig på e-mail eller telefon dagen før deres planlagte levering. Ønsker du at ændre denne leveringsdato, kan du svare på henvendelsen.  

Vi tilbyder desværre ikke opbæring på nuværende tidspunkt.  

Som beskrevet i handelsbetingelserne vil pallen blive efterladt hos dig, så du kan pakke ud i ro og fred. Du skal selv sørge for at skaffe dig af med pallen efterfølgende.

Nej, vi leverer kun til alle brofaste øer og Jylland. Vi leverer således heller ikke til Grønland og Færøerne. Vi kan dog efter aftale levere til nærmeste færgeleje ved fastland eller brofaste ø. 

Kontakt os her og hør om mulighederne.