Online shopping

Mangler du hjælp til at finde et bestemt produkt på hjemmesiden, kan du med fordel kontakte os, så vi kan hjælpe dig med et direkte link eller et produktnummer, som du kan taste ind i søgefeltet. 

Udgået produkt

Har du brug for et udgået produkt eller et produkt i en udgået farve, så kontakt os for at høre om mulighederne for at bestille det.

Vi henviser også til vores 5-års suppleringsgaranti på visse udgåede serier, hvor vi tilbyder salg af standard ombygningsdele.

Bliv klogere på vores garanti her. 

Reservedele

Vores reservedele er ikke tilgængelige på selve webshoppen. Dem sælger vi i løssalg ved kontakt til vores kundeservice eller butikker. Så er vi sikre på, at du får købt de rigtige.

I vores FLEXA Flagship Stores har vi også et mindre udvalg af de mest brugte skruer og beslag i vores servicebox. Kontakt gerne butikken på forhånd og henvis til varens reference som du finder i samlevejledningen. Mangler du samlevejledningen, kan du finde de fleste af de m digitalt nederst på produktsiderne her på hjemmesiden.

Ombygning af senge

Flere af vores senge og møbler har mange ombygningsmuligheder, hvilket også giver mange forskellige produkter og størrelser. Vi står derfor altid klar til at rådgive dig om, hvilke produkter du skal bruge til din nye seng, så du får den rette kombination til jeres behov. 

Lad os hjælpe dig

For at kunne behandle din henvendelse om produkter eller reservedele beder vi dig om at oplyse os om så meget af nedenstående som muligt i en e-mail: 

  • Hvis du har købt produktet gennem vores webshop, så er det bedste, hvis du kan sende dit gamle ordrernummer til os
  • Hvilken kollektion dit produkt tilhører (fx White, Nor, Popsicle eller Play)
  • Evt. hvilken model/navn dit produkt tilhører (fx enkeltseng, Dots taburet, løbecykel osv.)
  • Kender du ikke modellen, så er et billede af produktet også en stor hjælp.
  • Evt. hvor stor madrasstørrelsen er (fx 90x200 eller 90x190)
  • Hvilken farve dit produkt har (fx hvidpigmenteret eller hvid m. rosa sengehest)
  • En oversigt over hvilke reservedele du ønsker. Du finder en oversigt over skruer og dele til dit møbel i starten af samlevejledningen. Her finder du også delens produktnummer, som du kan oplyse til os for hurtigere behandling af din henvendelse

Samlevejledninger: Du kan finde din samlevejledning digitalt ved at finde dit produkt på vores hjemmeside og se nederst på produktsiden. Her er der en oversigt over forskellige samlevejledninger til dit produkt. Ved en kombination som fx en køjeseng vil der være flere samlevejledninger til hver produktdel.

Kontakt os her

Vores leveringstid er 2-6 hverdage. Vi benytter os af to forskellige leveringsfirmaer afhængigt af pakkens størrelse.
 

Ved mindre pakker anvender vi GLS: 

Mindre postpakker sendes afsted fra vores hovedlager med GLS. Leveringstiden er 2-6 hverdage. Pakken leveres til nærmeste GLS Pakkeshop.  

Når ordren er afsendt, vil du modtage en e-mail fra vores lager med et pakkenummer. Dette nummer kan du bruge til at følge din pakke hos GLS:  

GLS Track & Trace https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke.html  

Du vil modtage en SMS/e-mail, når pakken er klar til afhentning i nærmeste GLS Pakkeshop.
 

Ved større eller lange pakker, leverer vi med fragtmand (DACHSER): 

Ved større pakker eller lange pakker, som kræver levering på palle, leverer vi med DACHSER. Leveringstid er 4-6 hverdage.  

Når pallen er ankommet til dit lokale DACHSER-depot, vil de kontakte dig på e-mail eller telefon dagen før deres planlagte levering. Ønsker du at ændre denne leveringsdato, kan du svare på henvendelsen.  

Vi tilbyder desværre ikke ind- eller opbæring på nuværende tidspunkt.  

Som beskrevet i handelsbetingelserne, vil pallen blive efterladt hos dig, så du kan pakke ud i ro og fred. Du skal selv sørge for at skaffe dig af med pallen efterfølgende.  

Ja, muligvis, hvis din ordrer endnu ikke er pakket. 

Når du har afgivet din ordre, får du tilsendt en ordrebekræftelse til din e-mail. Har du spørgsmål til den, kan du altid kontakte os på telefon eller e-mail.  

Ønsker du at ændre noget på din ordre, så kontakt os hurtigst muligt. Oplys gerne dit ordrenummer, som står øverst på din ordrebekræftelse. Hvis varen endnu ikke er pakket og afsendt, så har vi ofte mulighed for at nå at lave manuelle ændringer.  

Kontakt os her

Ja, det kan du. 

Hvis din ordre endnu ikke er afsendt

Ønsker du at annullere, fordi du vil lave en ændring på ordren? Så kan du måske stadig nå det, hvis varen ikke er afsendt. Se vores punkt med "Kan jeg ændre min online ordre?" pkt. 3 ovenfor. 

Hvis din ordre er afsendt  

Er din ordre allerede afsendt, beder vi dig om at nægte modtagelse. Det forudsætter dog, at du skal have kontaktet os og modtaget en bekræftelse på din annullering. 

Hvis du allerede har modtaget din ordre

Har du allerede modtaget din ordre og ønsker at annullere, kan du gøre brug af din fortrydelsesret. Den gælder 14 dage frem fra den dag, hvor du har modtaget hele din ordre. Se her, hvordan du gør brug af din fortrydelsesret.

Kontakt os

Hvis du ønsker at annullere din ordre, så skriv en mail til cph@flexashop.com og oplys dit ordrenummer og evt. årsag. Din annullering er gældende, når du har modtaget en bekræftelse tilbage.

Ja, du får besked inden din ordre bliver leveret.

Vi anvender GLS ved mindre postpakker og fragtmand (DACHSER) ved ordrer, som skal leveres på palle. På din ordrebekræftelse under “Levering” kan du se, hvordan din ordre bliver leveret.  

Ved levering med GLS

Når ordren er afsendt, vil du modtage en e-mail fra vores lager med et pakkenummer. Dette nummer kan du bruge til at følge din pakke hos GLS:  

GLS Track & Trace https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke.html  

Du vil modtage en SMS/e-mail, når pakken er klar til afhentning i nærmeste GLS Pakkeshop. Pakken leveres til nærmeste GLS Pakkeshop. 

Leveringstiden for varer der levers med GLS er 2-6 hverdage.

Ved levering med DACHSER 

Du får først besked om leveringsdato, når din ordre er ankommet til dit lokale DACHSER-depot i Danmark. De kontakter dig på e-mail eller telefon dagen før deres planlagte levering. Her har du mulighed for at bekræfte datoen eller ændre den efter dit behov.

Leveringstiden for varer leveret med fragtmand er 4-6 hverdage. Medmindre varen ikke er på lager. 

Du bør modtage en ordrebekræftelse, umiddelbart efter du har lagt din ordre. 

Du vil derefter automatisk modtage din faktura, når varen er afsendt fra vores lager.  

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse eller faktura endnu, kan du få den tilsendt ved at kontakte os og oplyse os dit navn og/eller dit ordrenummer. 

Vi anbefaler dig også at tjekke dit spamfilter/din indbakke for ”uønsket mail”.  

Når du modtager din ordrebekræftelse, må du gerne tjekke, at alle oplysninger er korrekte, så vi er sikre på, at vores ekspeditør har den rigtige adresse og kontaktoplysninger til at advisere dig om leveringen.

Har du rettelser, skal du kontakte os hurtigst muligt.

Skulle der mod forventning opstå problemer på vores hjemmeside, når du ønsker at gå til betalingsvinduet, kan du forsøge følgende ting selv:  

  • Prøv at skifte til en anden browser fx Google Crome eller Firefox
  • Tjek at de indtastede oplysninger er korrekte
  • Husk at acceptere cookies  

Hvis du fortsat oplever problemer, så kan du kontakte vores kundeservice.  

Her kan vi hjælpe dig videre ved at lave ordren manuelt i vores ordresystem og sende dig et betalingslink i stedet. Du må derfor gerne oplyse din adresse, telefonnummer og ønskede produkter i din henvendelse, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde ind- og opbæring i forbindelse med levering med fragtmand i øjeblikket.